dijous, 1 de març del 2012

Ja ho tenim tot a punt

Si no hi ha res de nou, d'aquí a pocs dies ens trobarem a Empúries!
A la pàgina principal del bloc del CdA hi podeu trobar, dalt a l'esquerra, la previsió del temps a l'Escala per als següents cinc dies:

Permeteu-nos les darreres recomanacions:


En la majoria d'activitats l’alumnat prendrà anotacions en un quadern de camp que li facilitarem, juntament amb un suport per poder escriure que haurà de retornar després. Cadascú haurà de portar llapis, goma i “maquineta” (o bolígraf).


Per anar als aiguamolls haurem de vestir-nos amb colors discrets: marrons, verds, blaus...sense estridències, per passar desapercebuts, no espantar els animals i poder observar-los millor.
Si la mainada té prismàtics, que en portin, ja que nosaltres només en tenim per compartir un per cada tres nens i nenes. 

Feu la motxilla amb roba d’abric (com a prevenció), paravent, xubasquero, capelina o paraigua (consulteu les previsions meteorològiques) i una gorra o barret per al sol, que també poden ser necessaris.
Cal pensar en portar calçat adequat per caminar i una motxilla petita per portar l'aigua (opcional).

Convindria tenir una farmaciola per a cada grup, per si és necessari fer alguna cura d’urgència.

Amb el nombre d'alumnes que tenim anotat (una cinquantena) treballarem amb tres grups, que serà bo porteu pensats, al vostre criteri.




Com ja sabeu, és recomanable la presència d’un professor/a més que el nombre de grups de treball pel cas que hi hagi algun problema o algun accident, per tant, per anar bé, hauríeu de venir quatre mestres acompanyants.

Que tingueu un bon viatge. 


Fins ben aviat!



Sílvia
CdA Empúries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada